Wat een reis… en we zijn pas net begonnen!

“In 60 jaar hebben we gezamenlijk meer dan 6.3 miljard ton aan plastic afval weggegooid. Bijna 80% hiervan eindigt op de afvalberg of als zwerfafval en vervuilt zo het land en onze zeeën. We kunnen er niet omheen: We moeten naar een circulaire economie toe, waarin plastic alleen nog maar hergebruikt wordt.”
- Impact Hub

Het is onze passie om het gebruik van wegwerpplastic te reduceren.

Iedereen weet dat het klimaat in een crisis verkeert.

Na een jaar waarin maar al te duidelijk is geworden wat onze impact op het milieu is, zijn we ons er nog meer bewust van dat simpele veranderingen een betere wereld kunnen creëren.

Ons circulaire avontuur begon toen we naar Amsterdam verhuisden en we ons er bewust van werden hoeveel plastic afval we welke dag weggooiden. We wilden hier verandering in brengen, maar er waren maar weinig opties. Zo bedachten we zelf een lokale oplossing die voor iedereen werkt. (en niet alleen voor eco-fanaten en losgezongen goeroes).

We raakten geïnspireerd door de mooie verhalen over de melkman, die de flessen aan de deur bracht en de lege weer mee terug nam. We maken gebruik van hetzelfde eco-vriendelijke en efficiënte model voor beauty - en schoonmaakproducten en bieden recyclebare flessen voor je deur aan. Veel gemak, weinig gedoe.

Team schot
Stichter afbeelding

Onze missie

Wij willen je laten zien hoe makkelijk het is om minder wegwerp plastic in je huis en je kantoor te gebruiken. Het is pas de laatste 60 jaar normaal geworden dat al onze producten in plastic zitten.

Onze partners dele onze visie voor een circulaire toekomst - we verkopen alleen producten die echt groen, duurzaam en eerlijk zijn. Daarbij letten we zowel op mensen als aarde.

Minder plastic afval, fles voor fles.

Kernteam

Caroline Villamizar Duque

Oprichter

Caroline is een Britse ondernemer die eerder een meervoudig bekroonde marketing- en luxe evenementenbedrijf oprichtte en leidde, actief in 30 landen. Gedreven door haar passie voor het stoppen van de stroom van plasticvervuiling die ze zag waar ze ook reisde, verkocht ze haar aandeel in het bedrijf om naar Amsterdam te verhuizen en This is Circular op te richten.

Evelin Földvári

Marketing en Ops Manager

Evelin komt uit Hongarije en is recent afgestudeerd in Business Administration aan UVA. Haar passie voor ondernemerschap en duurzaamheid drijft haar om het team dagelijks soepel te laten werken.

JA Villamizar

Productontwerp en UX

Caroline's echtgenoot is een product- en UX-ontwerper, met jarenlange ervaring in zowel het bureau als de klant in het VK en de VS. Hij zorgt voor ons ontwerp en onze website.

Buster

Chief Happiness Officer

We houden ons allemaal gegrond en gefocust op onze missie.

Consultants

Simona Nickmanova

Duurzaamheid en partnerschappen

Simona is onze duurzaamheidsstrateeg, boordevol geweldige ideeën en goed verbonden in de start-up-, evenement- en tech-scene in Amsterdam. Ze brengt de juiste partners aan boord en verbindt de punten, zodat we bij elke stap op koers blijven.

Yael Weisberg

Communicatie

Yael heeft meer dan twee decennia ervaring in branding, design en communicatiestrategie in meerdere sectoren. Als onze messaging maven, sparringpartner en allround woordsmid, zorgt Yael ervoor dat onze stem onderscheidend, consistent en zelfverzekerd is en onze waarden en visie voor een circulaire toekomst weerspiegelt.

Zahra Noble Sabokhbar

Social Media

Zahra heeft een achtergrond in contentmarketing en creatie, met een focus in e-commerce en redactioneel commentaar. Ze werkte eerder voor de meermaals bekroonde app Grabble en meer recentelijk VICE media in Londen en Amsterdam.

Alessandro Gallo Stampino

Strategie en klant

Alessandro verspreidt het woord over ons merk naar nieuwe klanten. Hij brengt 3 jaar ervaring in Product en Marketing mee voor een wereldwijd technologiebedrijf in de reisindustrie.