Beauty Kitchen heeft een missie om de meest effectieve, natuurlijke en duurzame schoonheidsproducten ter wereld te creëren. Samen met nieuwe manieren van denken, geloven ze dat we allemaal een duurzame toekomst kunnen creëren door kleine veranderingen aan te brengen, met een grote impact. Om dit te doen, het voortouw nemen met innovatie en design met het oog op duurzaamheid - van natuurlijke ingrediënten tot duurzame verpakkingen en anderen ondersteunen die verandering ten goede stimuleren, waaronder This is Circular

Hun Seahorse Plankton + -lijn werd onlangs verkozen tot huidverzorgingsmerk van het jaar bij de Sustainable Lifestyle Award en winnaar van Best Cosmetics Line bij de Dutch Beauty Awards 2020.

Het assortiment is aangevuld met een unieke mix van duurzame zee-extracten, waaronder twee soorten microalgen en drie met de hand geoogste zeewieren, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze je huid vernieuwen en beschermen.

Deze producten worden door This is Circular aangeleverd in de eigen herbruikbare verpakking van Beauty Kitchen, er hoeft dus geen statiegeld te worden betaald. Stuur ze gewoon terug naar ons met de rest van je lege flessen en we sturen ze terug naar Beauty Kitchen om schoongemaakt en hergebruikt te worden.