Ecopods is ontwikkeld voor professionele schoonmakers die geen zacht en effectief schoonmaakproduct konden vinden. Raf, de oprichter en eigenaar van Ecopods, heeft na jaren van ontwikkeling een krachtig, ecologisch en afvalvrij schoonmaakmerk gelanceerd: Ecopods.

Ecopods is een pionier met zero-waste verpakkingen voor geconcentreerde reinigingsproducten. Deze plasticvrije verpakking heeft meer voordelen dan u misschien denkt. Je koopt geen water, maar een supergeconcentreerd schoonmaakproduct. Je koopt geen wegwerp plastic, maar een duurzame herbruikbare fles. Zo bespaar je 92% CO2 doordat wij alleen de capsule vervoeren en geen water (traditionele schoonmaakproducten bevatten 80% water). Je bespaart 91% afval doordat de herbruikbare flessen jarenlang meegaan. En je hebt 95% minder ruimte nodig om de producten op te slaan.

Ecopods houden van simpel, daarom hebben ze de productlijn zo compact mogelijk gehouden en gebruiken ze kleurcodes. Blauw staat voor allesreiniger, geel voor ontvetter, rood voor badkamerreiniger en groen voor vloerreiniger. De concentraatcapsule lost gemakkelijk op in water en is biologisch afbreekbaar. Door de peulen te gebruiken heb je altijd de perfecte dosering, geen geknoei.

Ze houden ook van efficiëntie, daarom zitten de producten boordevol natuurlijke actieve ingrediënten die een echte reinigingskracht geven tegen vuil. Ze reinigen fantastisch en zijn zacht in gebruik.

Ecopods zijn biologisch afbreekbaar, geschikt voor veganisten en de ingrediënten zijn goedgekeurd door het EU Ecolabel. De missie is simpel. Ecopods wil wegwerpplastic verbieden. Ben je aan boord?