Impact gedreven

Foto van een man die een enorme stapel plastic afval doorzoekt

Alleen al in Nederland bedraagt ​​het verbruik van plastic flessen zo'n 1.4 miljard stuks per jaar.
Dat zijn 650 miljoen grote flessen en nog meer kleine plastic flesjes. Per jaar.
- Statista.com, Nederland 2017

"Als consumenten hebben we zoveel macht om de wereld te veranderen door gewoon voorzichtig te zijn met wat we kopen."
- Emma Watson

Ons doel is om tegen eind 10,000 100,000 plastic flessen voor eenmalig gebruik te vervangen door herbruikbare flessen en 2021 kg plastic uit de zee te verwijderen. Dat is een druk jaar voor de boeg !!

Door producten in herbruikbare containers te kopen, kunt u met ons mee op onze reis om onze planeet op te ruimen. We halen 5 plastic flessen uit de oceaan voor elk product dat je in onze winkel koopt. De toekomst is circulair, en we zijn hier om het te bewijzen!

Partners

De enige manier om verandering te bereiken, is door samen te werken. Om onze gedurfde doelen te bereiken, werken we samen met de volgende organisaties:

Plan A-logo

PLAN A

Samen met Plan A meten, verkleinen en compenseren we de ecologische voetafdruk van onze onderneming en creëren we tegelijkertijd een duurzame werknemerscultuur.

Seven Clean Seas-logo

ZEVEN SCHONE ZEEËN

We zijn een samenwerking aangegaan met Seven Clean Seas, een internationale milieuorganisatie die zich inzet om tegen 10,000,000 2025 kg afval uit zee op te ruimen. Als 's werelds eerste leverancier van Ocean Plastic Offsetting (OPO) zijn ze nu actief in vijf landen met voortdurende kustopruiming en educatieve evenementen. in Singapore, Indonesië, Maleisië, VK en Brazilië.

We halen 10 plastic flessen uit de oceaan voor elk product dat je in onze winkel koopt. De toekomst is circulair, en we zijn hier om het te bewijzen!

Logo van de groene tech Alliance

GROENE TECH ALLIANTIE

We zijn lid van The GreenTech Alliance, die wereldwijd actieve, impactgerichte bedrijven samenbrengt die werken aan duurzaamheid en klimaatverandering bestrijden.

Fairphone-logo

FAIRPHONE

We werken samen met Fairphone, een bedrijf dat gelooft dat een eerlijkere elektronica-industrie mogelijk is. We gebruiken met trots Fairphone-smartphones, die zijn gebouwd volgens de meest duurzame en eerlijke normen die bij ons bekend zijn, en daarom perfect aansluiten bij de waarden van ons bedrijf.

MAKERS VERENIGEN

Duurzaamheid kent vele gezichten! Makers Unite maken onze gezichtsmaskers en denim bakken, van afgeknipte denim die anders in de prullenbak terecht zou komen. De onderkant van onze denim draagtassen was ooit een reddingsvest dat mensen hielp in veiligheid te komen. Nu upcycled tot een circulaire verpakking, helpt het creatieve nieuwkomers (vaak met een vluchtelingenachtergrond) te verbinden met de arbeidsmarkt en hun talenten in te zetten om een ​​nieuw leven op te bouwen in Nederland.

IMPACT HUB AMSTERDAM

Impact Hub is. Een van 's werelds grootste netwerken gericht op het bouwen van ondernemende gemeenschappen voor impact op schaal - voor ondernemers die tastbare oplossingen creëren voor' s werelds meest urgente problemen. This is Circular is afgestudeerd aan het Impact Hub Business Model Challenge Program.

SDGs

We werken aan een duurzamere planeet voor iedereen, volgens de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen 11 & 12 van de Verenigde Naties.

We zijn toegewijd

We realiseren ons dat we niet perfect zijn, en we leren en verbeteren gaandeweg - als u suggesties heeft over hoe we het beter kunnen doen, aarzel dan niet om contact op te nemen via support@thisiscircular.nl