Onze herbruikbare producten

We hebben twee soorten draagtassen om uw flessen veilig te bezorgen zonder enige verpakking voor eenmalig gebruik.  

Jute zakken

Onze gewone tas is gemaakt van duurzaam jute en heeft een jute verdeler om je flessen te beschermen tijdens het transport. Wanneer u klaar bent om opnieuw te worden gevuld, kunt u de flessen in uw draagtas gewoon opnieuw bestellen en retourneren, die wordt vervangen door uw nieuwe bestelling.

Denim tassen van Makers Unite

Onze denim draagtassen worden gebruikt voor onze klanten die een bestelling hebben geplaatst met een waarde van meer dan € 75.

Ze zijn gemaakt van overtollig denim uit de productie en upcycled, afgedankte reddingsvesten door Makers Unite. Ze zijn een wereldwijd erkend netwerk van creatieve lokale bewoners en nieuwkomers, die duurzame producten ontwerpen en co-creëren.

De productie vindt plaats in de Markthallen in Amsterdam en wordt geleid door hun eigen kleermakers team van nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond.

We hopen dat u net zoveel van uw bakken houdt als wij.

De toekomst is circulair.

Onze hervulbare aluminium flessen

Wist je dat er tegen 2050 wordt voorspeld dat er meer plastic dan vis in de oceanen van de wereld zal zijn?
- Ellen MacArthur Foundation, The New Plastics Economy

Onze herbruikbare flessen zijn gemaakt van mooi, slijtvast aluminium, en elke navulling vermindert het aantal plastic flessen voor eenmalig gebruik dat in de oceaan belandt. Dat is een win-win voor mens en planeet!

Al onze containers zijn niet giftig, BPA-vrij, herbruikbaar, biologisch afbreekbaar en hervulbaar. Ze zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zien er ook geweldig uit in elk huis of kantoor.

Om de Trigger Spray te openen, beweeg je het lipje onder de trekker 90 graden naar rechts, trek je de trekker twee of drie keer over en hij begint te spuiten.
Draai de pompkop 90 graden naar rechts om de pompkop te openen.

We maken alle lege voorwerpen zorgvuldig schoon en ontsmetten ze wanneer ze naar ons worden teruggebracht, zodat u zich veilig kunt voelen wanneer u uw steentje bijdraagt ​​om de wereld te redden.

Als het eenmaal te geliefd is geworden om opnieuw te worden gebruikt, kan elke aluminium fles efficiënt en oneindig worden gerecycled. Aangezien gerecycled aluminium precies dezelfde eigenschappen heeft als nieuw, maar slechts vijf procent van de energie nodig heeft om te produceren, wordt 75 procent van het ooit gemaakte metaal nog steeds gebruikt.