Retournerings- en terugbetalingsbeleid

RETOURNEREN VAN GEBRUIKTE / LEGE FLESSEN

U heeft 4 mogelijkheden:

1. Geef leeggoed terug aan de berijder die uw nieuwe bestelling aflevert

2. Bestel een pick-up van uw leeggoed - deze pick-ups worden gepland wanneer onze berijder de volgende in uw buurt is.

3. Mocht het handiger zijn, dan kunt u deze altijd van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09-30 uur bij ons op kantoor afgeven. Stuur ons een Whatsapp-bericht of bel ons van tevoren om ons te laten weten dat je komt.

4. U kunt ze ook in de post plaatsen. Let op: deze mogelijkheid is voor eigen rekening / risico:

  • Zorg ervoor dat u de flessen goed verpakt om beschadiging te voorkomen.
  • Voeg een notitie toe met uw naam of klant-ID (te vinden in uw account of in een e-mail met orderbevestiging).

RETOURNEREN VAN ONGEBRUIKT PRODUCT

Ons retourbeleid is 14 dagen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, inclusief de draagtas.

We betalen het statiegeld niet terug als ze zwaar beschadigd zijn.

Cadeaukaarten kunnen niet worden geretourneerd.

Om uw retourzending te voltooien, vragen we u ons retourformulier in te vullen en de redenen voor het retourneren van het artikel te specificeren en of u een terugbetaling of een omruiling nodig heeft.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant, maar stuur uw artikelen altijd naar ons hoofdkantoor:

Dit is Circular BV
tav Klantretouren
Tussen De Bogen 6
1013 JB, Amsterdam


RETOURZENDING VAN UW FLESSEN

Zodra we uw draagtas met geretourneerde producten hebben ontvangen, wordt uw restitueerbare aanbetaling automatisch toegevoegd aan het stortingssaldo in uw account en kan deze worden toegepast op uw volgende bestelling. Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst, worden de aanbetalingen voor die producten automatisch van het stortingssaldo in uw account afgetrokken.


TERUGBETALINGEN

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om de ontvangst te bevestigen en om u te informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling teruggestort op uw account. Als uw verzoek wordt afgewezen, geven we u de reden waarom.


LATE OF ONTBREKENDE RESTITUTIES

Als u uw terugbetaling niet binnen een week na uw retourzending heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via retourneert@thisiscircular.nl


Retouren

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn, en we worden binnen 14 dagen na aankoop op de hoogte gesteld. Neem contact met ons op om een ​​productuitwisseling te organiseren support@thisiscircular.nl


CADEAU RETOURNEREN

Als het artikel dat u retourneert bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoed voor de waarde van uw retourzending.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om je later te geven, sturen we een terugbetaling naar de schenker en wordt deze op de hoogte gesteld van de retourzending.